Home Sport Nogomet Bralić: Protiv Mladosti idemo nastaviti započeti posao

Bralić: Protiv Mladosti idemo nastaviti započeti posao

0
Bralić: Protiv Mladosti idemo nastaviti započeti posao

Bila je duga stanka. Zbog ozljede ramena nisam igrao cijelo proljeće. Nakon operacije dugo je trajala rehabilitacija. Ali, hvala Bogu, sad je to prošlost. Opet sam s momčadi, zdrav i spreman. Nisam bolji povratak mogao ni zamisliti. Osjeća se još uvijek u igri stanka, ali zadovoljan sam, ide polako naprijed. Nije bilo loše protiv Viteza i Čelika, a protiv Krupe smo odigrali najbolje u ovoj sezoni. (…) U nedjelju nas čeka veoma teško gostovanje u Doboj – Kaknju.

Mladost je čvrsta momčad, koja zna igrati. Jedini su bez poraza u prvih šest kola. To dovoljno govori o njihovo kvaliteti. Međutim, mi se dižemo i ponavljam, puni optimizma putujemo u Kakanj. Respektiramo ih, ali mi ćemo nastaviti započeti posao.

Nije bilo lako pobijediti ni u Zenici, pa smo uspjeli. Uvjeren sam da ćemo i protiv Mladosti ostvariti dobar rezultat, ostati pri vrhu, a onda stanku iskoristiti i još bolje se pripremiti za nastavak, istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti Slavko Bralić, koji je unio potrebnu mirnoću u zadnji red Širokog Brijega.

SirokiBrijeg.info