Široki Brijeg i Sarajevo odigrali su 0:0 u derbiju 26. kola PL BiH. Sarajevo je u 95. minuti imalo kazneni udarac, no udarac Velkoskog obranio je Bilobrk. Prije toga, najbolju prigodu domaći su imali u 43. minuti kada je Ahmetović izišao sam pred vratara Širokog, no i tom prigodom Bilobrk je bio pobjednik. S druge strane, „Plavo-bijeli“ su najbliže golu bili u 38. minuti kada je Barišićev udarac zaustavila greda.

Široki je bio bolji rival u prvom poluvremenu, a u 27. minuti uslijedilo je i prvo veće uzbuđenje, međutim zbog zaleđa je poništen gol Dražena Bagarića. Halilovićev pokušaj iz 55. minute također je obranio junak susreta Luka Bilobrk, a u nastavku je opravdano poništen i gol Tatara zbog zaleđa. Marković je još imao prigodu za Široki u 79., a Hebibović u 82. za Sarajevo; bez promjene rezultata, ostalo je 0:0.

Široki je, inače, od 76. minute, kada je Dino Ćorić nepropisno zaustavio Nihada Mujakića, igrao s desetoricom, s obzirom da je to Ćoriću bio prekršaj za drugi žuti, odnosno crveni karton.

RVENI KARTON: Ćorić (76).

SARAJEVO: Kovačević, Lazić, Hebibović, Ahmetović, Velkoski, Kapić, Mujakić, Crepulja, Halilović, Dupovac (77. Handžić), Tatar. Trener: Husref Musemić.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Matić, Barišić, Ćorić, Marić (73. Babić), Ćorluka, Kovačić, Hrkać (33. Eliomar), Bagarić, Marković, Enin. Trener: Goce Sedloski.

NK Široki Brijeg