Utakmicu je bolje otvorilo Sarajevo i zaprijetilo u 16. i 20. minuti preko Handžića, no jednom je udarac napadača gostiju odlično zaustavio Zlomislić, a u drugoj akciji je oduzeo loptu vrataru domaćih, ali se kasnije spetljao pa je ostalo 0:0.

Široki je uzvratio preko Jovića u 23. minuti, gađao je s dvadesetak metara suprotni kut, međutim Kovačević se nije dao iznenaditi. U 40. minuti “Plavo-bijeli” su imali veliku prigodu preko Franjića nakon sjajne akcije Jovića i Barišića. Odbijenu loptu od vratara gostiju Franjić potpuno sam na drugoj vratnici nije uspio glavom ubaciti u praznu mrežu.

Nastavak je donio znatno žustriju i življu igru uz brojne prigode za Široki Brijeg. U 55. minuti Matić je glavom šutirao tik pored vratnice, a sreća je bila veliki saveznik gostiju i sedam minuta kasnije kada se lopta odbila od grede, a netko iz uže obrane Sarajeva nakon velike gužve uspio je izbaciti loptu u polje.

Široki je jako blizu golu bio i u 69. minuti. Hrkać se odlično ubacio iza leđa obrane gostiju, šutirao u donji desni kut i već svladao Kovačevića, ali vratnica je spasila Sarajlije. Mreža Kovačevića nije se zatresla ni u 85. minuti, kada su udarac Jovića već svi vidjeli u golu, a ni u 90. minuti, Jurilj je s pet metara šutirao preko gola. Ostalo je 0:0 i još jedan derbi na Pecari okončan je bez pobjednika.

ŠIROKI BRIJEG: Zlomislić, Cipetić, Matić, Barišić, Franjić (60. Jurilj), Jović, Marić, Jurić (61. Z. Vukoja), Kovačić, Hrkać (77. Kvesić), Enin. Trener: Denis Ćorić.

SARAJEVO: Kovačević, Šabanović, Hebibović, Velkoski, Milanović (77. Cruz), Letić, Mustafić (61. Ahmetović), Đokanović (73. Hodžić), Šerbečić, Kurdić, Handžić. Trener: Husref Musemić.

NK Široki Brijeg