Home Sport Nogomet Bez desete pobjede u nizu, ali ipak sa bodom na gostovanju i zadržavanja vrha tebele za nogometaše Širokog Brijega

Bez desete pobjede u nizu, ali ipak sa bodom na gostovanju i zadržavanja vrha tebele za nogometaše Širokog Brijega

0
Bez desete pobjede u nizu, ali ipak sa bodom na gostovanju i zadržavanja vrha tebele za nogometaše Širokog Brijega

Široki Brijeg je bio znatno bolja momčad i imao izglednije prigode za gol, no ipak nije uspio nastaviti pobjednički niz od devet utakmica. Na neugodnom gostovanju u Doboju kod Kaknja mreže su mirovale, obje momčad osvojile su po bod, a Širokom je ostalo zadovoljstvo što je zadržao vrh tablice Premier lige BiH i nakon 16. kola.

„Plavo-bijeli“ su se i u ovoj utakmici postavili liderski, nametnuli svoju igru i prijetili Veliću. Najbolju prigodu u prvom dijelu imao je Marković u 22. minuti, no vratar domaćih je odlično intervenirao. Pokušao je potom i Menalo, ali nije bio precizan, lopta je otišla pored gola.

I nastavak susreta bolje je otvorio Široki Brijeg. U 61. minuti zaista malo je nedostajalo da Široki povede. Ipak, nakon udarca Lončara, vratnica je bila saveznik domaćeg sastava.

Mladost je u 78. minuti imala prigodu preko Šišića, međutim Bilobrk je bio na mjestu. Do kraja više nije bilo većih uzbuđenja, ostalo je 0:0.

MLADOST: Velić, Metalsi, Šišić, Arežina, Lazić, Čomor, Šećerović, Hiroš, Regoje, Karahmet, Mujagić.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Kožul, Matić, Barišić, Ćorić, Wagner, Ćorluka, Menalo, Lončar, Bralić, Marković.

NK Široki Brijeg