U susretu 12. kola bh. Premijer lige između Radnika i Širokog (2:1) igranom u Bijeljini, frku je napravilo isključenja gostujućeg igrača, tj. nogometaša Širokog Brijega Bernarda Matića.

Prvi žuti karton Matić je dobio u 81. minuti zbog prigovora sucu, a nakon toga u 87. minuti također zbog prigovaranja sucu u prekidu igre i nakon izlaska s terena imao je pravi izljev emocija koji bi mu mogao donijeti oštru kaznu, ako je suditi po službenom zapisniku kojeg je zabilježio delegat Željko Grbić u delegatskom izvještaju.

Službeni zapisnik s utakmice precizno je naveo ponašanja Matića i njegove psovke koje ne pripadaju sportskim terenima koliko god bio ljut, jer prvenstveno treba biti sportaš i birati riječi koje će uputiti.

“Učestalo prigovaranje na odluku suca u prekidu igre. Prilikom napuštanja terena za igru nastavio s prigovaranjem gdje je glavnom sucu psovao majku, psovao ligu u kojoj igra, Savez koji je delegirao suca i Državu BiH u kojoj igra.”

Matić očito nije birao riječi, a ovaj izljev uvreda i psovki nesumnjivo bi ga mogle stajati oštre kazne opsovanog Saveza…

VIDEO: Poraz nogometaša Širokog Brijega u Bijeljini i crveni karton Matića

SirokiBrijeg.info