Mladež HDZ BiH Ljubuški “se zabrinula” oko stanja u Ljubuškom!

Ekonomija & Gospodarstvo Ljubuški Politika Vijesti ZHŽ

hdzmladežljubuški20042015
LJUBUŠKI – Predsjednik općinske organizacije mladeži HDZ BiH Vedran Markotić prošlog tjedna je u krugu svoje stranke zatražio što skoriji sastanak povodom teškog gospodarskog stanja u općini Ljubuški.

Od prije je poznato da je općina Ljubuški pod načelničkom palicom Nevenka Barbarića bankrotirala. Ovaj nadasve hrabar potez predsjednika mladeži neće biti dobro primljen u drugim organima stranke, ali podržan je od gradske javnosti.

Sa željom da se održi sastanak užeg predsjedništva stranke i osoba na visokim funkcijama u politici, zastupnika i ministara, ovaj mladi političar je zatražio da se sa sastanka stranci u Mostaru uputi pisani dokument.

Ova informacija je u našu redakciju pristigla baš iz redova mladeži ove stranke, piše portal Dnevno.ba.

Markotićev istup nije iznenađenje. On je i ranije iskazivao politički potencijal i bio pomalo buntovan, baš kao i druga mladež kada je čistila gradske ulice od smeća i činila razne predstave. Sada je to velik korak prema ukazivanju na općinske probleme.

Vidjet ćemo hoće li se na sastanku objasniti rješenje problema u Ljubuškom.

Da ponovimo: Ljubuški je prva općina u BiH, koja je bankrotirala, javna poduzeća također, a trendovi se nastavljaju. Reakcija mladih na sve što se događa je logična.

Izvor vijesti: Dnevno.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *