“ŠKRIPARI” PORUČUJU: “Vrijeme je da se totalno uozbiljimo!”

Nogomet Sport

škripari tribina 11042015
ŠIROKI BRIJEG – Iako su izgubljena nova 2 boda utakmica s Borcem bi valjda napokon svima trebala otvoriti oči.

Bez borbe, želje i htijenja potpunog angažmana ne može se nikoga pobijediti. Naši igrači a i treneri izgleda da kontaju da će doći sve od sebe.

Evidentno je da nešto ne štima jer u nastavku prvenstva Široki igra loše, nema neku igru a onda ti i sreća okreće leđa, samo splet okolnosti nas drži gdje jesmo sada. Postavka igre ali i ponašanje na terenu pojedinih igrača sugerira da se nešto pod hitno mora mijenjati ako se želi nastaviti s ovim ambicijama a ne izvlačiti se na ovo ili ono, treba muški zasukati rukave i ginuti. Jedino tada može doći rezultat ili ne mora ali onda će svatko pružit ruku i reći svaka čast ginuli ste, niste bili pizde ali to sada na žalost nije tako.

Isto tako i ovaj razmaženi grad se mora popraviti, stvarati malo veći pritisak. “Ne pratiti” izdanja terena nego uvijek biti za klasu bolji od momaka na terenu. Onda ćemo imati odlična izdanja, jednostavno ne možete jedan dan okivati u zvijezde nekoga i sutradan mu psovati sve po redu.

Navijač je tu i kada ne ide, postoje načini kako igračima objasniti da se ne zalažu dobro a ne ako su oni loši ti i ljudi okolo tebe budete isti kao oni.

Vaša strast, pjesma ih može pogurati i o tome morate razmišljati a ne o sudcima, igri, terenu, suncu itd. Niti danas nije bilo loše, ali moramo puno bolje i mi. Jednostavno moramo.

Već u idućoj utakmici dati i više nego možemo, jer mi možemo biti prevaga ka tituli. Možeš biti dio nečega što će se pamtiti i vrijeme je da se totalno uozbiljimo.

Izvor vijesti: Skripari.org

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *