VIDEO: Zvonimir Kožulj – nekoć sam Zebi u Zrinjskom skupljao lopte i zato se posebno radujem ovom susretu

Nogomet Sport

pressnkširoki 03042015
ŠIROKI BRIJEG – Nogometaši Širokog Brijega domaće prvenstvene utakmice igraju uglavnom nedjeljom, međutim zbog nadolazećeg katoličkog blagdana Uskrsa susret 19. Kola Premijerlige BiH sa tuzlanskom Slobodom odigrat će ove subote s početkom u 16.30 sati.

Na Pecaru je najavljen i organiziran dolazak skupine od 30-tak gostujućih navijača, a s obzirom da i Široki Brijeg igra jako dobro u nastavku sezone za očekivati je i pristojnu posjetu domaćih ljubitelja nogometa, samim time i jednu pravu nogometnu atmosferu na tribinama Pecare.

“Sloboda će, vjerujem, doći na Pecaru rasterećena i sa željom da se nadigrava. Očekujem dobru utakmicu i, naravno, našu pobjedu, s obzirom da smo ipak kvalitetniji od naših gostiju iz Tuzle” – kazao je na konferenciji za novinare Zvonimir Kožulj.

Kožulj je ove sezone jedan od boljih igrača u dresu širokobriješkog premijerligaša, a ovom prilikom ga posebno raduje to što će na suprotnoj strani travnjaka biti Zajko Zeba.

“Drago mi je što bih trebao protiv njega voditi dvoboje na sredini terena, jer kada je on igrao za Zrinjski kao pionir sam mu u Mostaru skupljao lopte i živao ga gledati. Iznimno ga cijenim, ali opet ponavljam kako želimo pobjedu i iskreno se nadam novoj pobjedi” – optimističan je Kožulj.

Trener Slaven Musa također je uvjeren u osvajanje sva tri boda, iako maksimalno respektira Slobodu koja je ovog proljeća potpuno drukčija momčad u odnosu na onu jesensku i koja je, uostalom, u nastavku prvenstva osvojila jednako bodova kao i Široki Brijeg.

Kao glavne igrače Tuzlaka Musa je također izdvojio Zebu, ali i Almira Bekića, kojeg je nekoć i trenirao.

Musa nije pobjegao od uloge favorita u subotnjem dvoboju jer “ipak je Široki Brijeg bolji, kompaktniji, igramo na domaćem terenu i ako budemo pravi, a nema razloga da ne budemo, uz energičnu i agresivnu igru osvojit ćemo sva tri boda”.

Dino Kresinger neće igrati zbog ozljede, umjesto njega će među prvih jedanaest u vrh napada Buhač. Svi ostali su zdravi i spremno dočekuju utakmicu protiv Slobode sa željom da se s nova tri boda još više približe osvajanju titule prvaka.

Danijel Ivanković /SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *