Raspored za Veliki Tjedan i Uskrs u župi Kočerin

Najave Vjerski sadržaji

crkva kočerin 23032015 11
ŠIROKI BRIJEG – Pred nama je Veliki Tjedan i Uskrs. Učinimo ga vremenom duboke pobožnosti, posta, molitve, dobrih djela i pokore. U opširnije vidite raspored misa i obreda kroz ove dane.

U utorak je u 18 sati molitva i Sveta misa na čast svetoga Ante.

U četvrtak je Misa Večere Gospodnje – Obred Velikoga Četvrtka su u 18 sati. Jutarnje mise nema, a misne nakane koje su primljene za taj dan bit će uz tu misu u 18 sati. Nakon mise na Veliki Četvrtak bit će tiho klanjanje u crkvi do ponoći.

Obredi Velikoga Petka započet će u 16,30 sati. Put križa plazi od Doma. Nakon toga će biti u crkvi Obredi Velikoga Petka. Pripazite na parkiranje uz cestu prema crkvi i oko doma kako bi put križa mogao nesmetano proći. Veliki Petak je strogi post.

Obredi Velike Subote bit će u 19,30 sati. Nakon Mise bit će i blagoslov jela.

U nedjelju je najveći kršćanski blagdan USKRS. Mise su na Kočerinu u 8 i 11, u Ljubotićima u 10, Rujnu u 9,30 i u Crnim Lokvama u 11,30 sati. Uskrs je pa nema mise u Podvraniću!

U nedjelju jenajveći kršćanski blagdan USKRS. Mise su na Kočerinu u 8 i 11, u Ljubotićima u 10, Rujnu u 9,30 i u Crnim Lokvama u 11,30 sati. Uskrs je pa nema mise u Podvraniću!

Uskrsni ponedjeljak:Misa samo na Kočerinu u 8 sati ujutro.

Izvor vijesti: Kocerin.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *