FOTO: Više od stotinu djevojaka na duhovnoj obnovi u Kočerinu

Kultura Vjerski sadržaji

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ŠIROKI BRIJEG – Duhovna obnova za djevojke 7 i 8 razreda, te za srednjoškolke i ostale djevojke koje su željele, imale su priliku razmišljati u godini posvećenog života: što Bog očekuje od mene – nas?! Duhovnu obnovu, koju su organizirale časne sestre franjevke, u našoj župi pripremila je i duhovno ih okrijepila s. Leopoldina Kovačević.

Oko 110 djevojaka pronašlo je vremena u ovoj užurbanosti da se u ovo milosnom korizmenom vremenu duhovno nahrane Božjom riječu. Nekoliko djevojaka sa Širokog Brijega i Posušja bile su prisutne na ovoj duhovnoj obnovi.

S. Leopoldina je svojom znalačkom jednostavnošću s temom “BOG IMA PLAN ZA TEBE” djevojkama približila apostolski žar i poslanje u ovom vremenu. Kako Bog ima plan sa svima nama, taj plan ne može uspjeti ako se ne otvorimo Božjoj suradnji koju trebamo izgrađivati cijeloga života.

Djevojke su upijale ponuđena razmišljanja i istraživale načine i mogućnosti kako uz žrtvu, molitvu i odricanja uvijek možemo biti sigurni da je Bog uz nas.Hvala Bogu da nam je dao da možemo ‘okusiti’ dio njegove blizine i da možemo uz Boga ići naprijed radosno i smjelo.

Izvor vijesti: s. Abela Banožić/ Kocerin.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *