Zvonko Jurišić zaboravio šifru od službenog maila HSP-a!

Politika Posušje Vijesti ZHŽ

jurišić ljubić 13022015
POSUŠJE – Pripreme za izbornu sjednicu Hrvatskog narodnog sabora u punom su jeku. Poziv je otišao prema svim hrvatskim strankama, ali i izabranim dužnosnicima iz reda Hrvatskog naroda koji su članovi drugih multietničnih stranaka.

Poziv na izborni sabor HNS-a koji se održava krajem veljače uznemirio je vodstvo HSP-a BiH. Naime, iako je predsjednik HSP-a BiH Zvonko Jurišić još prije održavanja Općih izbora 2014. godine dogovorio ulazak u HNS, što je bio i jedan od uvjeta da članovi ove stranke podrže Dragana Čovića za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, međutim poziv u ovu stranku po Jurušićevim saznanjima nije stigao kada je on to očekivao.

Vidjevši kojekakve natpise u medijima da su pozvani ovi ili oni zastupnici, a on nije Jurišić je kontaktirao vodstvo HNS-a , točnije Božu Ljubića, te ga optužio da mu nije uputio poziv.

Na ove optužbe Ljubić je kazao kako je poziv prema HSP-u BiH otišao kada je otišao i prema drugima. Ovu tvrdnju su potvrdili i oni koji su slali pozive, naglasivši kako je poziv upućen na službeni mail ove stranke.

Tek tada se Zvonko sjetio da stranka ima mail. Međutim, novi problem je nastao kada je osoba zadužena za praćenje mailova u HSP-u BiH rekla kako mail nije otvaran mjesecima te je šifra od istoga zaboravljena, tako da se do poziva nemože doći.

Jeli Jurišić uspio otvoriti mail i doći do poziva bit će poznato na izbornom Saboru HNS-a koji će u Mostaru biti održan 28. veljače, piše portal Dnevno.ba.

SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *