VIDEO (FOTO): Plava noć NK Širokog Brijega – i “trio guš” Bulić, Jelić i Kutle!

Nogomet Sport Zabava

s plava noć 30012015 13
„Široki Brijeg je svima nama u srcu. Široki Brijeg je i gospodarsko, i kulturno, i sportsko središte, ali on je i najveći hrvatski grad u BiH. Neka nam naš Široki Brijeg živi vječno i neka nam bude najbolji“ – kazao je, pozdravljajući oko 300 okupljenih prijatelja i simpatizera NK Širokog Brijega na tradicionalnoj „Plavoj noći“ hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Znano je da je Dragan Čović zapravo navijač HŠK Zrinjskog, međutim svakako lijepa gesta od njega što se pojavio i na slavlju kluba s Pecare. Pojavili su se i brojni drugi ugledni uzvanici, kao recimo gradonačelnici Vukovara i Knina, Ivan Penava i Josipa Rimac. Ova potonja je mamila i uzdahe muškog dijela publike, no svaka čast Josipi, bilo je tu i atraktivnijih cura, dakako naših domaćih iz Širokog Brijega.

Ivan Šuker, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske i posebni izaslanik predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, poručio je:

„Dragi moji prijatelji, čestitam vam na velikom projektu. Kroz sve ove godine dokazali ste kako se može uspjeti ako volite, cijenite i brinete za svoje. Svojim radom omogućili ste svojoj djeci bavljenje sportom i upravili ih na pravi put. Zahvaljujući brojnim uspjesima prepoznati ste u cijeloj regiji“.

Nazočne na tradicionalnoj „Plavoj noći“ pozdravio je prigodnim riječima i predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg Zlatan Mijo Jelić, zahvalivši svim podupirateljima i prijateljima NK Široki Brijeg, uz najavu kako će, zahvaljujući i ovoj donatorskoj večeri, stadion Pecara, odnosno sjeverna tribina ove godine biti natkrivena.

Jelić se dokazao i u zabavnom dijelu projekta zapjevavši skupa s Matom Bulićem, estradnom zvijezdom večeri. Pored “Kralja Dijaspore” goste su zabavljali i grupa “Domano”, poznati ovdašnji humorist Frano Vukoja, a program je vodio klupski glasnogovornik Mario Marušić.

Među 300-tinjak posjetitelja „Plavoj noći“ su, valja istaknuti, nazočili i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda s ministrima Barišom Čolakom i Damirom Ljubićem (dobio na tomboli Policu osiguranja), predsjednik Glavnog vijeća HNS-a BiH Božo Ljubić, predsjednik HZ Herceg-Bosna Vladimir Šoljić, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zdenko Ćosić s ministrima, gradonačelnik Grada Širokog Brijega Miro Kraljević sa suradnicima, načelnici susjednih gradova i općina, širokobriješki župnik fra Stipe Biško, direktor KBC-a Mostar dr. Ante Kvesić, zatim bivši čelni čovjek DGS-a Vinko Dumančić (dobio mobitel na tomboli), isto tako i hrvatski branitelji s Trpinjske ceste, sportski prijatelji iz hercegovačkih klubova te Rijeke i Cibalije.

Reprezentativac BiH Goran Zakarić na tomboli je pak dobio putovanje za dvije osobe u Rim što su neki prokomentirali riječima “Nepuštajte ga tamo, ode li u Rim ostat će u Laziju ili Romi”! Posebno veselje uslijedilo je pri izvlačenju glavne nagrade na bogatoj i zanimljivoj tomboli, a ona je bila put za dvoje u poznato svetište Lurdes, što možete vidjeti u prigodnom video prilogu, kao i mnoštvo drugih zanimljivih kadrova.

SirokiBrijeg.info

1 razmišljanje na “VIDEO (FOTO): Plava noć NK Širokog Brijega – i “trio guš” Bulić, Jelić i Kutle!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *