Domagoj Bubalo novi igrač košarkaškog kluba Repela iz Estonije

Košarka Sport

Domagoj Bubalo 16012015Visoki centar koji je ove sezone igrao regionalnu ligu za Zadar, Domagoj Bubalo pronašao je novi klub. On će do kraja sezone igrati u Estoniji, a branit će boje Rapale, piše Balkan Basket.

 

Bubalo je u protekle tri sezone igrao za šibenski Jolly i ove sezone je igrao u pet utakmica za Zadar. Trener Ante Nazor nije mu dao previše prilike te je na parketu provodio oko šest minuta, a bilježio je oko jednog poena i jednog skoka u tom vremenu.

Rapla igra estonsku prvu ligu, a trenutno se nalaze na trećem mjestu s omjerom 8-6. Na prva dva mjesta se nalaze TU/Rock sa 16-5 i Kalev/Cramo s 14-2.

Na naš upit što je bio povod prelaska u novi klub i što očekuje u daljnjoj karijeri, Bubalo nam je odgovorio:

“Dogodio se raskid sa Zadrom, iz kojeg sam otišao zbog nedovoljne minutaže. Odlučio sam da je za moju karijeru bolje ići negdje igrati, nego sjediti na klupi. I tako je stigla dobra ponuda iz inozemstva, odnosno Estonije. Riječ je o mladom klubu, trećem na tablici, uz klubove koji igraju europska natjecanja. Uz estonsku ligu, igra se i baltička, tako da će biti dosta utakmica i prilika za pokazati se. Ujedno, nadam se da će mi to biti odskočna daska u karijeri, kako bih otišao na veću razinu te u jaču ligu i klub”, kazao je Domagoj Bubalo za Bolji Ljubuški.

Spomenimo kako je Bubalov matični klub Ljubuški iz BiH-a, a prvu profesionalnu sezonu odradio je u dresu Širokog Brijega, da bi preko Zagreba (koji je ga je u međuvremenu poslao na posudbu u Zabok) stigao do šibenskog prvoligaša Jollyja JBŠ.

Izvor vijesti: Bolji-ljubuski.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *