Zdenko Ćosić i Ramije Redžepije dogovarali gospodarsku suradnju Županije Zapadnohercegovačke i Makedonije

Ekonomija & Gospodarstvo Grude Ljubuški Politika Posušje Široki Brijeg Vijesti ZHŽ

ćosićjeremije 24112015
ŠIROKI BRIJEG – Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić održao je danas u Širokom Brijegu sastanak s veleposlanikom Republike Makedonije u Bosni i Hercegovini, Nj. E. Ramijem Redžepijem, na temu mogućnosti unaprjeđenja gospodarske suradnje između Županije Zapadnohercegovačke i Makedonije.

Predsjednik Ćosić je upoznao veleposlanika Redžepija sa stanjem u gospodarstvu u Županiji Zapadnohercegovačkoj, poslovnim mogućnostima te gospodarskim, turističkim i kulturnim potencijalima naše Županije.

Veleposlanik Redžepi je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, naglasivši da postoji još puno prostora u svim oblastima kako bi se ta suradnja dodatno unaprijedila.

Ovom prigodom veleposlanik Redžepi je posjetio najistaknutije gospodarske subjekte u Županiji Zapadnohercegovačkoj koji imaju trgovinsku razmjenu sa Republikom Makedonijom.

Istaknuto je kako dobre međudržavne odnose Bosne i Hercegovine i Makedonije trebaju iskoristiti i lokalne zajednice, a osobito u oblasti gospodarske suradnje, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *