Mladostaši u nedjelju završavaju jesensku polusezonu na Mostarskom Blatu protiv Bužana

Nogomet Sport

mladostjunak 27092015 15
ŠIROKI BRIJEG – Proteklog vikenda se zbog kišnog nevremena nisu igrale utakmice 4. Kola Međužupanijske nogometne lige za klubove s prostora Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske Županije, a iste bi trebale biti naknadno odigrane.

Za ovaj vikend su najavljene utakmice 5. Kola, a u istima se sastaju Mladost iz Širokog Brijega i Bužan iz Prisoja, odnosno Šator iz Glamoča i Drinovci, dok je Junak iz Srđevića slobodan.

Utakmice bi se trebale igrati s početkom u 15 sati, a posebno slavlje pripremaju u redovima širokobriješke Mladosti, jer u svojoj prvoj službenoj sezoni oni su trenutno vodeći sa 7 bodova u tri dosadašnja nastupa, te bi u slučaju pobjede protiv Bužana osigurali titulu jesenskog prvaka.

Bužan je u prošlom kolu poražen s poprilično visokih 4:1 od Junaka u Srđevićima, ali s obzirom da je sve do 82. minute rezultat bio 1:1 Širokobriježani su ipak oprezni i u svakom slučaju respektiraju predstojećeg protivnika, ali kako ističu ipak očekuju tri nova boda koja bi došla kao šlag na tortu dosad učinjenog u tekućoj sezoni.

Šator u susretu s Drinovcima priželjkuje makar prvi pogodak, pa možda i bod ili pobjedu, jer momčad iz Glamoča u dva dosadašnja nastupa ima nulu na svom bodovnom kontu uz gol razliku 0:11! Zanimljivo, Drinovčani su do sada odigrali samo jednu utakmicu i osvojili bod protiv vodeće Mladosti, potom su odgodili utakmicu kod Bužana, pa bili slobodni, a kao što rekosmo prošlo kolo je u cijelosti prolongirano, pa je dosta teško donijeti neku ozbiljniju konstataciju po pitanju njihove trenutne kvalitete. U svakom slučaju možemo očekivati zanimljive utakmice i u Glamoču i u Širokom Brijegu.

Parovi 5. Kola (nedjelja, 18. listopada – 15 sati):

ŠIROKI BRIJEG: Mladost – Bužan
GLAMOČ: Šator – Drinovci
Slobodan je Junak.

Poredak:

Mladost 7 (3), Junak 6 (3), Drinovci 1 (1), Bužan 0 (1), Šator 0 (2).

SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *