Široki bez Krstanovića, Barabana, Pandže i Špikića u Zenici, Ajayij do daljnjeg samo gost Pecare!

Nogomet Sport

pressnkširoki 31072015 11
ŠIROKI BRIJEG – Trećeplasirana ekipa Premier lige, Široki Brijeg, prvenstvenu kampanju nastavlja sutrašnjim gostovanjem kod Čelika protiv kojeg šef struke Davor Mladina na raspolaganju neće imati veliko pojačanje.

Ivan Krstanović ipak neće debitirati protiv Čelika, čemu su se na Pecari iskreno nadali, piše Dnevni list.

  • Krstanović će biti registriran do utakmice s Mladosti, rekao je sportski direktor Dalibor Šilić, dodajući da papirologija nije završena ni za brzonogog Nigerijca Goodnessa Ajayija koji je na Pecaru stigao kao posudba iz Rijeke.
  • Za Ajayija nismo sigurno kada ćemo ga registrirati, dodao je Šilić.

Širokobriježane muči i relativno nepovoljan zdravstveni karton. Dino Ćorić se oporavio, no Ivan Baraban će nakon operacije morati mirovati još neko vrijeme, baš kao i Boris Pandža, dok je Jozo Špikić izgubljen za prvu polusezonu. Problema ima i veznjak Ivan Landeka koji ove sezone uglavnom ulazi s klupe, no bez obzira na to Široki će u Zenicu otputovati s velikim ambicijama i željom da drugi puta ove sezone sveže dva trijumfa – do sada im je to pošlo za rukom samo u prva dva kola, protiv Travnika na Piroti i Viteza na Pecari.

Da će im biti teško, sigurno hoće. Jer Čelik je ove sezone tvrd, a to su zorno pokazali i domaći remi protiv Sarajeva te 0:0 u Mostaru kod lidera Zrinjskog. Doduše, moglo bi im pomoći to što Zeničani imaju određenih problema s kadrom. Na pripremama na Zlatiboru ozlijedili su se defanzivac Emir Jusić i ofenzivac Vernes Selimović, vrlo važne karike u timu Borisa Pavića…, iako on ne djeluje zabrinuto.

  • Jovo Kojić se oporavio, Zlatko Kazazić je u dobroj formi što je pokazao u Mostaru protiv Zirnjskog, tako da imamo kvalitetne alternative. Igrat će samo zdravi nogometaši koji mogu dati maksimu. Ovaj meč, kao i onaj nakon njega protiv Rudara iz Prijedora kojeg također igramo u Zenici, od velikog su značaja za nas. Sa šest bodova smo u gornjem dijelu tabele i idemo prema svome cilju, rekao je Boris Pavić.

Zeničani su za razliku od Širokobriježana riješili papirologiju za svoje najnovije pojačanje, pa bi se povratnik u staro jato, napadač Stipe Barać, mogao naći u konkurenciji za utakmicu. Da su u Čeliku vrlo ozbiljni što se ambicija u ovom duelu tiče, dokazuje i podatak da će ga igrači dočekati u karanteni.

Dnevni list

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *