Kraljević: Dat ćemo sve od sebe da sa Slogom ispunimo zadane ciljeve

Nogomet Sport

slogakraljevic 04092015
Ljubuška Sloga, pored iskusnih igrača koji su okosnica tima i pridošlih pojačanja za nastupe u Prvoj ligi FBiH, u svojim redovima ima i nemali broj mladih nogometaša poniklih na Babovcu.

Jedan od njih je i Ljubušak Fabijan Kraljević (21) koji je standardni igrač kluba, igra na poziciji desnog bočnog, a po potrebi i na poziciji stopera.

Kraljević je s osam godina obuo kopačke u tadašnjem HNK Ljubuški gdje je prošao najmlađe uzrasne kategorije. Poslije gašenja kluba, nastavio je trenirati u NK Bigeste gdje je odigrao prve seniorske utakmice. Vrlo dobrim igrama je još kao sedamnaestogodišnjak privukao pozornost velikih klubova u BiH i Hrvatskoj, ali je ostao na Babovcu stjecati iskustvo. Želeći igrački napredovati i napraviti iskorak u karijeri, prešao je u Slogu koja je tad stvarala tim za prijelaz u viši rang natjecanja.

Ove sezone Kraljević je neizostavni igrač prve postave. Pružio je solidne igre, ali rezultati su izostali.

  • Zadovoljan sam svojim nastupima, no uvijek može bolje. Nismo krenuli onako kako smo željeli, pretrpjeli smo dva neočekivana poraza ponajviše padom naše igre u drugom poluvremenu, kazao je Kraljević o igrama Sloge.

Vjeruje u bolje rezultate u narednim utakmicama i nada se da će sa suigračima ispuniti ciljeve uprave i želje navijača.

  • Sloga je stabilan klub, uprava dosta ulaže kako u prvi tim tako i u dječju školu nogometa, a na nama je da damo sve od sebe da ispunimo ciljeve. Za trenera je doveden iskusni stručnjak Ivo Ištuk čije će iskustvo uvelike utjecati na naš igrački napredak i rezultate, istaknuo je.

U budućnosti bi volio biti član nekog od velikih europskih klubova, no za sada je usredotočen samo na igre Sloge.

  • Na meni je da se trudim i pružim što bolje igre za Slogu, a kao i svaki drugi mladi igrač, volio bih jednog dana zaigrati u najjačim ligama Europe, zaključio je Kraljević.

Dnevni list

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *