VIDEO: Minimalna pobjeda Širokog nad Veležom

Nogomet Sport

siroki-velez 30082015 (1)
ŠIROKI BRIJEG – Očekivana pobjeda Širokog Brijega u hercegovačkom derbiju protiv Veleža, ali s obzirom na aktualnu situaciju u redovima “Rođenih” pobjeda koja je ostvarena teže od očekivanog.

Bio je to ponovno jedan poprilično blijed nastup širokobriješkog premijerligaša, ali su se ipak domogli punog plijena zahvaljujući Bralićevom pogotku iz 69. minute kada je lijepo pogodio nakon centaršuta Ivana Crnova.

Prvi su ipak zaprijetili gosti. Maletić je sjajno uposlio Ćemalovića koji se našao oči u oči sa Soldom, ali vratar Širokog Brijega brani njegov udarac.

Četiri minute poslije ambiciozan pokušaj Kožulja odlazi pored gola da bi u 15. minuti susreta pokušaj Karačića lagano obranio Bobić.

Minutu poslije Kožulj je sjajno šutirao s distance, ali Bobić iz drugog pokušaja hvata loptu. U 18. minuti susreta Kožulj je pokušao uposliti Menala, ali Bobić reagira ispred mladog napadača Širokog Brijega. Odmah potom šutirao je Karačić, ali lopta ide pored gola.

Prvu šansu u drugom dijelu imali su domaći, Marković je sjajno ubacio, Wagner šutirao glavom, a Bobić majstorskom reakcijom spasio Velež i loptu izbacio u korner nakon kojeg je Široki Brijeg poveo.

Crnov je ubacio loptu u šesnaesterac, a najsnalažljiviji u kaznenom prostoru Mostaraca bio je stoper Bralić koji je donio vodstvo Širokom Brijegu. Rezultat od 1:0 igrači davora Mladine sačuvali su do kraja susreta.

Širokobriježani su trenutno na 3. mjestu s 11 osvojenih bodova, a momčad Veleža na začelju sa svega 3 prikupljena boda.

ŠIROKI BRIJEG – Stadion Pecara. Gledatelja: 1500; Sudac: Admir Šehović (Sarajevo). Žuti kartoni: Kresinger (Široki Brijeg), Reljić, Maletić (Velež). Igrali: Široki Brijeg – Velež 1:0 (0:0). Strijelac: 1:0 Bralić (69).

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Barišić (od 44. Brekalo), Ivanković (od 46. Kresinger), Wagner, Menalo (od 71. Landeka), Kožulj, Sesar, Karačić, Bralić, Crnov i Marković.

VELEŽ: Bobić, Demić (od 66. Matić), Škaljić, Zolj, Reljić (od 55. Zec), M. Ćemalović, Barišić, Merzić, Haurdić (od 46. D. Ćemalović), Nikolić, Maletić.

SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *