Poziv za građane Širokog Brijega na besplatan upis tečaja engleskog jezika

Knjiga Široki Brijeg Vijesti ZHŽ

ucenje engleskog 03082015
ŠIROKI BRIJEG – Udruženje građana Centar za osobni i profesionalni razvoj u suradnji sa El-Roi Europskim centrom za obrazovanje iz Londona, i u mjesecu kolovozu nastavlja s implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Širokog Brijega a sa posebnim naglaskom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno financirati postojeće tečajeve engleskog jezika.

Tečaj se sastoji od ukupno 9 razina, a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi testiranjem.

Svi polaznici će edukaciju i Međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja.

Osobe koja ne spadaju u kategoriju socijalno ugroženih obavezne su samostalno financirati samo mjesečnu članarinu Centru u visini od 26,00 KM.

Spomenuti se projekt istovremneo implementira u 35 zemalja svijeta i prikupljena sredstva od mjesečnih članarina odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su uvijek u tijeku i vrše se putem službene web stranice Centra: www.centarlpr.com ili na kontakt broj: 063/ 535-757.

SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *