VIDEO: Radi čega BHT izostavlja prikazati sporne detalje iz utakmice Travnika i Širokog Brijega?

Nogomet Sport

sdsbt 28072015
TRAVNIK – U video prilogukojeg vam donosimo možete pogledati najzanimljivije situacije s utakmice Travnik – Široki Brijeg (1:2) koji su, ne znamo iz kojeg razloga, izostavljeni u više nego oskudnom izvješću BHT-a s ove utakmice.

Izdvajamo prekršaj vratara domaćih Pece nad Ćorićem na samom početku utakmice koji nije okarakteriziran kao prekršaj za kazneni udarac. Slijedi igranje rukom domaćeg vratara izvan kaznenog prostora, za što je dosuđen slobodan udarac, ali bez javne opomene. Domaći su nakon toga tražili kazneni udarac u svoju korist, na snimci je očito da je bila riječ o “remplanju”, i to metar izvan kaznenog prostora, sudac je opravdano pokazao da se igra nastavi. Pri ubacivanju iz auta povučen je i udaren Menalo, bez kazne, potom Ćorić opravdano dobiva žuti karton zbog preoštrog starta.

U posljednjoj akciji na snimci brutalno je “pokošen” Menalo pa ako je već sudac i procijenio da nije o izglednoj situaciji za postizanje gola i prekršaju za isključenje, nego samo o preoštrom startu za javnu opomenu, dojma smo da je zbog očite namjere i siline starta domaći igrač ipak morao “pocrvenjeti”, navodi na svojoj službenoj internetskoj stranici klub s Pecare.

SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *