U Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održano stručno predavanje za igrače Sloge

Nogomet Sport

isljs22072015
LJUBUŠKI – U Gradskoj vijećnici u Ljubuškom u utorak je održano stručno predavanje za igrače Sloge seniorske, juniorske i kadetske dobi na dvije teme:

  1. Elementarne taktičke postavke i 2. Planiranje i programiranje karijere.

Ovo izuzetno zanimljivo predavanje vodio je trener Sloge Damir Vučić koji je igračima govorio o poželjnom ponašanju na terenu i međuljudskim odnosima, zatim teoretski pokazao kako bi se trebali postaviti i kretati po terenu u određenim situacijama te o psihološkoj motivaciji igrača tijekom karijere.

  • U principu smo imali predavanje na temu stereotipa suradnje u našem taktičkom zahtjevu i proširili smo ga malo na predavanje koje je imalo za cilj team building. Igrači su dobili prave elementarne informacije o našoj igri, o principima koje trebamo slijediti u našoj igri i posebice o međuljudskim odnosima koje treba gajiti, kazao je Damir Vučić o predavanju.

Nakon četiri odigrane prijateljske utakmice u Slogi su načelno dogovorili i susret s trebinjskim Leotarom narednog utorka.

  • Planirali smo ukupno sedam test utakmica, ali ukoliko odigramo i šest, bit će nam to dovoljno do početka prvenstva, rekao je Vučić.

Dnevni list

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *