NAJAVA: Peti “Paradise Grooves” 24. i 25.07. na Kravicama uz 28 DJ-eva

Glazba Najave

pgpk18062015
LJUBUŠKI – Festival elektronske glazbe “Paradise Grooves” koji se tradicionalno održava na jedinstvenoj lokaciji vodopada Kravica pored Ljubuškog, obilježit će ove godine jubilarnu petu godinu postojanja.

U organizaciji ProStar agencije te agencije Exclusive Music Management , peti “Paradise Grooves” održat će se od 24. I 25.07.’15. te će predstaviti preko 28 dj-eva, producenata , MC-eva i repera iz BiH i regije.

Ovogodišnji festival će ljubiteljima kvalitetnog underground zvuka kao i hip hopa ponuditi jedinstven program koji će upotpuniti i zanimljivi vizuelni efekti i performansi.

Vizualne performanse (VJ-ing), glazbeno-scenski efekti kao i poznati DJ-evi i producenti istraživat će nove oblike stvaranja glazbe te interakcije zvuka, slike i publike.

Jedan od suorganizatora Đani Panić koji se publici predstavlja kao DJ Gianni Motta ističe kako je posebnost ovog festivala što se odvija na jednoj od najatraktivnijih lokacija u BiH, te što okuplja na jedno mjesto muzičare koji godinama aktivno i entuzijastično grade temelje underground scene BiH i regiji.

“Ove godine smo pored house žanrova, program upotpunili i sa hip-hop glazbom, vizualizacijama i perf ormativnim dijelom, te ubuduće također planiramo muzički repertoar festivala što više obogaćivati raznolikim muzičkim žanrovima”, riječi su organizatora.

Jedni od imena koja nastupaju na “Paradise Grooves ” 2015. su Locomatica (Beograd), Ivan Komlinovic (Zagreb), Pero Full House (Split) Miss Mayra (Tuzla), General Woo( Vukovar), Sove ( Mostar), Vj Maya (Sarajevo) i brojni drugi.

Što se tiće samih ulaznica za ovaj događaj, u preprodaji će se naći karte u iznosu od 20 KM i one će vrijedit za oba dana festivala. Dok će na dan održavanja festivala karta vrijediti 15 KM za jedan dan.

Više informacija i popis DJ-eva možete pronaći na FB stranici: Paradise Grooves summer music festival

SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *