Gradonačelnik Kraljević ugostio širokobriješke mažoretkinje

Široki Brijeg Vijesti ZHŽ

mazsb17062015 1
ŠIROKI BRIJEG – Gradonačelnik Miro Kraljević primio je širokobriješke mažoretkinje, višestruke prvakinje Bosne i Hercegovine, njih 60 predvođenih voditeljicom, trenericom i koreografkinjom Marijom Topić Ramljak.

Gradonačelnik Kraljević je čestitajući mažoretkinjama na veoma uspješnom nastupu u Parizu i osvajanju titule naslova državnih prvakinja rekao: „Vi ste zaista ponos našega grada, a osim brojnih uspjeha koje postižete plijenite i svojom ljepotom, te ste postali ono bez čega bi teško bilo zamisliti Grad Široki Brijeg i brojne kulturno-zabavne i športske manifestacije koje se održavaju u našem gradu“. Voditeljica, trenerica i koreografkinja Marija Topić Ramljak zahvalila je gradonačelniku na razumijevanju i potporu koju im pruža, a u znak zahvalnosti mažoretkinje su gradonačelniku Kraljeviću poklonile suvenire kao uspomenu s nedavne turneje u Parizu.

mazsb17062015 2

Prijam širokobrijeških mažoretkinja priređen u povodu uspješne turneje u Francuskoj i osvajanja titule apsolutnih državnih prvakinja. Širokobriješke mažoretkinje su dva puta sudjelovale u Parizu na turneji u mjesecu svibnju. Seniorski A sastav od 11. do 21. svibnja, a drugi sastav od 21. do 29. svibnja, tako da su mažoretkinje u posljednjih devet mjeseci tri puta bile na turneji u Parizu. Također ovdje treba dodati i neostvareni putovanje na turneju u Hong King u prosincu prošle godine gdje je trebalo nastupiti 30-40 mažoretkinja. Nakon uspješnog nastupa u Parizu mažoretkinje Grada Širokog Brijega dobile još nekoliko ponuda za turneje, od kojih neke, prema riječima voditeljice Marije Topić Ramljak, zvuče nestvarno.

mazsb17062015 3

Mažoretkinje Grada Širokog Brijega su na državnom prvenstvu održanom početkom svibnja u Čapljini u 14 kategorija osvojile čak 13 zlatnih i jednu srebrenu medalju.

Grad Široki Brijeg

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *