FOTO: Teška prometna nesreća u Širokom Brijegu, vozačica iz Posušja podlegla ozljedama

Crna kronika Široki Brijeg Vijesti ZHŽ
prometnaširoki16062015 4
FOTO: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG – Danas oko 14:15 sati na magistralnoj cesti M6.1 Široki Brijeg – Mostar u mjestu Knešpolje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila, kamion marke Iveco i putnički automobil Renault Megane, a teške tjelesne ozljede zadobila je vozačica automobila inicijala A. G. (1976) iz Posušja, zbog kojih je preminula. Kamionom je upravljao muškarac inicijala Ž. B. (1988) iz Mostara

“Kretajući se u koloni vozila iz Mostar prema Širokom Brijegu vidio sam kako je vozilo izgubilo kontrolu na cesti u zavoju, pokušalo se vratiti na svoj prometni trak, došlo je do proklizavanja i u tom trenutku je naišao kamion i već je bilo kasno. Svi smo odmah istrčali iz svojih vozila da pomognemo unesrećenima, pozvali smo odmah hitnu, policiju i vatrogasce a dok su oni došli mi smo pokušali pomoći unesrećenoj osobi. Vozač kamiona koji je sudjelovao u ovoj nesreći je u vidnom stanju šoka izašao iz svog vozila i pokušao nam pomoći. S obzirom da je ženska osoba bila zarobljena pod “zgužvanim” limom nismo ju uspjeli osloboditi i izvući van” – govori za SirokiBrijeg.info jedan od vozača koji je odmah priskočio u pomoć.

prometnaširoki16062015 11

Nadalje, kako nam je kazao – nastradala osoba je davala slabe znakove života iako je u roku 10-ak minuta na samo mjesto stiglo i vozilo hitne pomoći gdje su se i oni trudili da je zadrže na životu, ali uskoro je podlegla ozljedama.

prometnaširoki16062015 5

Na mjesto nesreće je izašla županijska tužiteljica koja nam je potvrdila da je jedna ženska osoba podlegla ozljedama nakon zadobivenih ozljeda od teške prometne nesreće, a da se vozač kamiona koji je sudjelovao u ovoj prometnoj nesreći nalazi u prostorijama PU Široki Brijeg na ispitivanju oko okolnosti zbog kojih je došlo do ove teške prometne nesreće, ali više će se znati nakon uviđaja kojeg obavljaju pripadnici PU Široki Brijeg.

Ovaj dio ceste je bio zatvoren u oba smjera, tako da je policija preusmjeravala promet okolnim putem da se ne stvaraju gužve.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *