Dresovi u kojima ćete “disati” i gdje nisu naljepnice, nego izravni tisak iz “Print Grupe – Široki Brijeg”

Ekonomija & Gospodarstvo Vijesti ZHŽ

tisakmajicea11062015 4
ŠIROKI BRIJEG – Krenuli su malonogometni turniri i svaka ekipa želi imati dres po kojem će biti prepoznatljiva.

S obzirom na veliku količinu teksta i reklama koji se na tim dresovima nalaze oni su isključivo samo obične naljepnjice koje nakon nekoliko pranja jednostavno izblijede ili ispucaju te se taj dres nakon nekog vremena može samo baciti ili iskoristiti za obući kada se krene u vrtne radove.

No, da sve nebi bilo tako sivo i da vaš dres može potrajati duže nego inače pobrinula se ekipa iz “Print Grupe – Široki Brijeg“, koja je uvela novi način izrade dresova da ne trebate misliti više na moguće posljedice nakon pranja koje smo opisali.

tisakmajicea11062015 5

Dovoljno je za početak zamisliti dres kakav želite da vaša ekipa ima, odrediti željenu boju, slike, reklame i sve što poželite kako bi voljeli da baš dres izgleda kako ste vi zamislili, jednostavno pustite maštu nek ona to odradi, a tu je naravno i ekipa iz “Print Grpe” koja će vam pomoći u tome.

Nakon što ste odabrali izgled dresa, kreće se na samu realizaciju gdje se na tekstilni materijal izravno nanosi boja i formira izgled dresa, što možete vidjeti na slici ispod.

tisakmajicea11062015 3

Boje su postojane i dugotrajne, jer ovdje se ne radi o ljepljenju nego izravnom nanosu tiska, dres ostaje prozračan tako da vaše tijelo može slobodno disati, a svaki sportaš zna koliko mu to znači ako želi duže u igri ostati.

tisakmajicea11062015 1

Nakon što je tisak otisnut na dres, kreće se s realizacijom šivanja istog i naravno dobijamo finalni proizvod koji će trajati, a vama i vašoj ekipi dati više snage, ljepši izgled a sve ostalo je na vama – kakav ste sportaš da se na terenu dokažete.

tisakmajicea11062015 2

S obzirom da niste ograničeni u ovome koliko možete postaviti reklama, boja i ostalog sadržaja za razliku od naljepljenih dresova, mogla bi vam i koja marka više u novčaniku ostati da bi se i koji put nakon utakmice mogli i počastiti.

tisakmajicea11062015 4

Za sve ostale informacije, iako smo vam već dovoljno napisali slobodno se obratite “Print Grupi” na broj Tel.: + 387 39 700 030; + 387 39 700 029 ili ih možete pronaći na adresi: Trnska cesta br.10 – Široki Brijeg. Naravno, tu je i kontak na e-mal: info@print-grupa.com.

SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *