Ljubuški branitelji dali podršku braniteljima u Savskoj 66

Ljubuški Politika Vijesti ZHŽ

ljbraniteljizg 01062015 1
LJUBUŠKI – Skupina branitelja iz Ljubuškog vratila se iz Zagreba gdje su tri dana boravili u Savskoj 66 i na taj način dali potporu braniteljima koji tamo prosvjeduju.

Nakon ružnih događaja u četvrtak večer na Markovu trgu, ljubuški branitelji su već u petak osobnim automobilima otputovali u Zagreb iskazati potporu braniteljima koji prosvjeduju, te ostali s njima sve do nedjelje navečer kada su se vratili u Ljubuški. Kažu ostali bi još i duže da se stanje nije primirilo.

ljbraniteljizg 01062015 2

„Bliski smo s braniteljima koji prosvjeduju u Savskoj jer smo i sami bili branitelji. Gore je vladala jedna lijepa atmosfera i druženje, ne samo s braniteljima koji prosvjeduju u Savskoj, već i s ostalim braniteljima koji su pristigli iz raznih mjesta. Svi smo mi došli podržati njihov prosvjed i dati im podršku da ustraju u obrani svog digniteta. To su ljudi koji su za obranu Domovine dali dijelove svoga tijela i naravno da imaju našu punu potporu i podršku“, kazali su za Radio Ljubuški po povratku iz Zagreba ljubuški branitelji.

Radio Ljubuški

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *