Mandilović se, po nalogu Bekana, došao obrukati (i) u Ljubuški!

Ekonomija & Gospodarstvo Ljubuški Politika Vijesti ZHŽ

mandilovic-milan 29052015
LJUBUŠKI – Osim što smo već označeni kao dušmani Željka Komšića i njegove ekspoziture kvazi-socijaldemokracije, na našu (a i na žalost čovjeka koji je slavodobtno izjavio “Izjasnio sam se kao Ostali, pa neka sve ide do đavola), mi moramo iznositi činjenice. Tko su Ostali ili, ne daj Bože-Zaostali, biti će jasno vrlo skoro, piše portal Dnevno.ba.

Zašto ministar nije Raif Dizdarević?

Raif (vrlo slično ime kao i Reuf), bi unatoč svojim bajkama o NOR-u, mogao u DF-u biti i Predsjednik, a kamoli polusenilni ministar. Što reći o ljudima koji pljuju po HDZ-u BiH, a toj istoj stranci idu na “naguz”? Ovaj put u Ljubuški. Mandilović ili je doista za “rashoda”, ili se utalio sa Fehimom Bekanom, na ovim prostorima poznatim “poštenjačinom”!?

Zašto u Ljubuški?

Petak, 30. 05. 2015. godine, ministar za krajnike planirao je posjet Ljubuškom, valjda vezano za Ustanovu iz djelokruga socijalne zaštite, koji je u fazi završih radova. To što sa sobom (do)vodi dva opskurna lika, pomoćnika za pokrivanje gnjusnog lopovluka u svim ustanovama (i šire), ex. fra Miroslava Jurešića i nekakvog Komšićevog bivšeg savjetnika koi je vlasnik nekog “Tita” u Sarajevu, govori dovoljno i cijeloj toj sprdnji od ljudi. Inače, bivši pustifratar Jurešić, nakon silnih godina je shvatio da je drug (i brat) Josip Broz, daljnji rođak od Isusa Krista. I obrnuto. Sudeći po tome da je Jurešićeva supruga, sekretarica od Mandilovića (također teolog, sada valjda Titov), nije nikakvo čudo što Mandilović puši priču Fehima Bekana-Duše od ćovjeka!

Mandilovićev zajeb u Ljubuškom!

Iako Mandilović guta sve priče od hrvatske i katoličke sramote, Miroslava Jurešića, i njegovog mentora Bekana, to ga ne abolira da, unatoč nezakonitim sugestijama, zaobiđe od strane Vlade FBiH, legalno izabrane UO i NO. Uvjereni smo, da će, već unaprijed sklopljenom dogovoru DF-HDZ, vrli ministar sastanak upriličiti sa dužnosnicima HDZ-a BiH. I tu ništa nije sporno. No, ministar ima komedijaše od savjetnika (“Tito” je najjači”), pa će po tko zna koji put, sam sebi skočiti u bradicu, Da ne kažemo u usta, biti će mu puno.

Zna li Mandilović da sudeluje u pranju novca?

U sklopu posjete Ljubuškom, Mandilović će se (99,9 %), susresti i sa nelegalnim tzv. v.d. direktorom ustanove, Tihomirom Zovkom, koji je od Vlade FBiH još 2011. godine imenovan na period od 60 dana (dva mjeseca), čiji je mandat davnih dana završio. To što je Bekan nakon toga “legalizirao” pranje para i preko njega izvlačio novac od izvođača radova (reketirani više puta, neka nas demantiraju, vrlo rado), lako je dokazati samim izračunom radova. O nadzoru i “jeftinoći” također imamo cjelovit uvid. Vrlo sitan iznos.

Rezime!

Demokratska Fronta, ili u narodu Hercegovine (osim par interesendžija), prozvana Demagoška Flota, nema razlog za niti poluoptimizam. Uz Mandilovića, elektro-aluminijski kriminogen kvazi-socijalizam, mogu se lagano opraštati od biračkog tijela. Osim aktualnih, ili buduće mogućih članova UO i NO!

P.S. Eto Bekan je “patriota”, ta znaš ga od 1996. godine majstore! Moj Komšiću.

Damir Jelić / Dnevno.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *