SK GROM iz Posušja na državnom prvenstvu BiH u Vitezu osvojio 7 medalja

Ostali sportovi Sport

skgrom pos 18052015
VITEZ – Sportski klub mješovitih borilačkih vještina GROM Posušje na državnom prvenstvu BiH u Vitezu osvojio je 7 medalja. Na natjecanju su nastupili Ante Čutura, Marija Šarić i Martin Soldo, koji su postali prvaci Bosne i Hercegovine te Jozo Sabljo s osvojenim srebrom.

Broncu su s osvojenim trećim mjestima odnijeli Robert Sabljo, Ivan Romić i Mario Sabljo. Na natjecanju je nastupio i Josip Knezović, koji trenira tek 3 mjeseca, ali je odradio jako dobar meč, nažalost izgubljen od puno iskusnijeg protivnika u tijesnoj borbi.

„Ovo je ogroman uspjeh za Posušje i naš klub koji postoji svega dvije i pol godine i koji ima samo dva termina tjedno za trening. Ponosno i ravnopravno se nosimo i konkuriramo puno starijim klubovima u državi koji imaju treninge čak po dva puta dnevno kroz cijeli tjedan i savršene uvjete za treniranje“, priopćeno je iz Kluba.

Nekima od natjecatelja iz Posušja ovo je bila prva borba na kojoj su pokazali spremnost i trud za dalje te su na natjecanju pomeli konkurenciju. Ovo je još jedan dokaz kako Posušje ima velike potencijale i izvrsne rezultate na svim sportskim natjecanjima.

SirokiBrijeg.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *