SLIŠKOVIĆ: Pobjedom nad Olimpicom ostajemo u utrci za titulu prvaka

Nogomet Sport
FOTO: Dnevni list
FOTO: Dnevni list

ŠIROKI BRIJEG – Derbi susret 27. kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine bit će odigran u srijedu na “Pecari” između Širokog Brijega i Olimpica.

Trener Širokog Brijega Blaž Slišković izjavio je da utakmica ima veliko značenje za obje ekipe, a posebno za njegov tim koji se bori za najviši plasman na tabeli.

  • Utakmica je od velikog značaja, posebno za Široki Brijeg jer eventualnom pobjedom ostajemo u utrci za titulu prvaka. Iako Olimpic nema te pretenzije jer je zaostao za vodećom četvorkom, vjerujem da će doći ovdje da igra otvoreno, napadački. Nama je imperativ pobjeda i pokušat ćemo da na kvalitetan i efikasan način dođemo do nje – kazao je Slišković.

Kada je u pitanju igrački kadar, Slišković navodi da je situacija bolja u odnosu na posljednju utakmicu, s obzirom na to da se u ekipu vraćaju Plazonić i Landeka koji nisu mogli igrati zbog žutih kartona.

Trener Olimpica Mirza Varešanović navodi da će njegov tim pokušati doći do dobrog rezultata u Širokom Brijegu, mada ističe da je prioritet utakmica u okviru Kupa.

Naime, dvije ekipe će nakon sutrašnjeg duela u okviru prvenstva odigrati još dva susreta u finalu Kupa, 20. i 27. svibnja.

  • Idemo u Široki Brijeg da se nadigravamo, ali nam je prioritet Kup. Naravno da ćemo pokušati da ostvarimo dobar rezultat. Imamo mnogo problema s ozljedama igrača tako da u ovom trenutku ne znam kako će ekipa izgledati. Nadam se da ćemo na raspolaganju imati što više igrača da ostvarimo dobar rezultat koji bi bio dobra uvertira za finale Kupa – kazao je Varešanović.

Susret na Pecari igra se u srijedu od 18 sati.

Fena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *