Izabran novi Općinski odbor HDZ-a 1990 Ljubuški

Ljubuški Politika Vijesti ZHŽ

oohdzlj09052015
LJUBUŠKI – Borka Herceg Lukenda, Dobroslav Bukmir, Željko Dragičević Šajka, Ante Pavlović Tonćo, Mirela Čuvalo, Mihovil Boras, Milenko Bandur Mićko, Mara Ćavar, Ante Šunjić, Zdravko Herceg, Radoslav Radišić, Milenko Jelčić, Tomo Grbavac, Ivica Bošnjak i Drago Šimić su novoizabrani članovi Općinskog odbora HDZ-a Ljubuški, te predsjednik mladeži Mile Živkušić koji po dužnosti ulazi u sastav Općinskog odbora.

Tako je odlučilo 60 izaslanika na Izbornoj skupštini Općinske organizacije HDZ-a 1990. koja je održana u subotu u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom. Izbor je prihvaćen aklamacijom sukladno ranijem dogovoru na tijelima stranke i u temeljnim organizacijama.

Uz izaslanike iz temeljnih ogranaka Skupštini su nazočili i visoki dužnosnici stranke predvođeni predsjednikom HDZ-a 1990 Martinom Ragužem, predsjednik Hrvatskog pravaškog bloka Željko Koroman i nekadašnji predsjednik Hrvatskog kršćanskog domovinskog preporoda prof. Ante Paponja.

oohdzlj09052015 1

Izvješće o radu Povjerenstva za pripremu Izborne skupštine podnijela je Borka Herceg Lukenda koja je govorila o aktualnom stanju u općini Ljubuški i najvažnijim zadacima koji stoje pred novoizabranim Općinskim odborom.

Nazočnima su se kratko obratili Željko Koroman i Ante Paponja te poželjeli uspješan rad Skupštine i novoizabranog Općinskog odbora.

Predsjednik HDZ-a 1990. Martin Raguž pohvalio je pripremu Izborne skupštine, zahvalio se dosadašnjim predsjednicima stranke u Ljubuškom na njihovom radu, podsjetio na dane osnivanja HDZ-a 1990., istaknuo dobar rad Općinske organizacije u Ljubuškom, te upozorio na egzodus hrvatskoga naroda iz BiH.

Radio Ljubuški

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *