Ime mi je Ljuban Pezer, žao mi je što je došlo do ovoga da se ovako moram javnosti obratiti jer se trenutno nalazim u bezizlaznoj situaciji da trebam zatražiti građane Širokog Brijega za privremenu pomoć.

“Prije dvije godine imao sam zdravstvenih problema gdje su mi prilikom operacije oštetili jedan živac i od tada imam problema s jednom nogom ali nisam se predao nego sam kao takav nastavio raditi ali postajala je sve gora bol a gazda za kojeg sam u Širokom Brijegu radio godinu dana nije me htio prijaviti tako da nisam mogao se pobrinuti za adekvatno liječenje, a nisam više ni odnedavno mogao raditi od bolova taj posao i nemam koji drugi jer ljude ovdje ne poznajem, i nemam se kome obratiti, a ostao sam i bez krova nad glavom jer nemam za platiti najam sobu dok se ne snađem ” – prepričava Ljuban (suznih očiju) za portal SirokiBrijeg.info.

Ovim putem se zahvalio svima koji su mu pomogli do sada na bilo koji način, ali sada kako kaže treba pomoć dobrih ljudi samo da ima krov nad glavom dok se ne snađe, kaže da nema nikoga i nema se kome vratiti u Kraljevu Sutjesku od kuda je inače rodom.

Ljuban ne odbija raditi, samo ima problem s nogom na koju često osjeti bol ali ne može si priuštiti liječenje. Kazao nam je da zamolimo medijski ako mu netko može privremeno pružiti krov nad glavom, ako je potreban negdje “noćni čuvar” u firmi nekoj ili bilo što da može raditi, a da mu neće stvarati napore nozi, samo da ima bar gdje biti u ove zimske dane, a ne na ulici gdje se sada trenutno nalazi.

Ovim putem pozivamo ako tko može na neki način pomoći. Ljubana možete kontaktirati na mobilni broj 063/439-080.

DODATNI TEKST: Hvala svima koji ste na bilo koji način pripomogli. Oko 23:30 sati dobili smo informaciju kako je g. Ljuban zbrinut i smješten na području Širokog Brijega (nama poznata lokacija), te ćemo ga sutra posjetiti, a Vama svima još jedno Veliko Hvala.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info