ŠIROKI BRIJEG – Nogometaši HNK Mladosti i HNK Drinovaca u nedjelju, 24. travnja, na igralištu SRC-a “Musa-Karačić” – Mostarsko Blato s početkom u 16.30 sati, igraju veliki derbi 6. Kola Međužupanijske lige.

Mladost je polusezonu završila na vodećoj poziciji i u nastavak natjecanja ulazi sa 3 boda prednosti u odnosu na najbližeg pratitelja, te bi eventualna pobjeda ovu momčad dovela na korak od plasmana u viši rang natjecanja, odnosno Drugu ligu FBiH.

“U klubu nismo nijednog trenutka skrivali kako nam je to cilj, bez obzira što smo novi klub i što je ovo prva naša natjecateljska sezona” – poručuju iz ovog širokobriješkog sportskog kolektiva.

HNK Mladost uskoro kreće i s formiranjem Omladinskog pogona, a u planu je i izgradnja vlastitog igrališta. Stoga i ovom prilikom pozivaju sve navijače i ljubitelje nogometa da dođu u nedjelju podržati momčad u ovoj važnoj utakmici. Međutim, pozivaju i gostujuće navijače i simpatizere da dođu u što većem broju, pa neka bolji pobjedi.

“Svi su dobrodošli, a ulaz je za sve besplatan” – kaže se u najavi utakmice.

Utakmicu između Mladosti i Drinovaca sudit će Franjo Lasić iz Mostara s pomoćnicima Nikolom Vuletićem i Denisom Tomasom, dok je delegat susreta Gojko Bandić iz Gruda.

Također, ovom prilikom iz Uprave Mladosti obavještavaju javnost kako je nedavno krenulo učlanjivanje u HNK Mladost, pa ćete se i prilikom odigravanja predstojećeg derbija moći učlaniti u HNK Mladost, a cijena godišnje članske iskaznice iznosi 30 KM.

SirokiBrijeg.info