Ulazak Zdravka Mamića u NK Široki Brijeg, a kojeg je najavio portal SirokiBrijeg.info, digao je sportsku regiju na noge!

OTKRIVAMO: Sviđalo se nekima ili ne, Zdravko Mamić od 2019. preuzima NK Široki Brijeg!

– Lijepo bi to bilo, ali to ne mogu potvrditi. Istina je da je Mamić posjetio klub i sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem razgovarao prije svega o organizaciji naše utakmice s Dinamom 27. studenog u sklopu obilježavanja 70. obljetnice kluba. Naravno da se Mamić zanimao i za stanje u momčadi jer nam je pomogao u angažiranju trenera Goce Sedloskog. Bilo je nekih obećanja još ranije za pomoć u angažiranju igračkih pojačanja u zimskom prijelaznom roku i to je sve što mogu kazati – rekao je klupski direktor Zoran Bubalo za Sportske Novosti.

Sportski direktor kluba Dalibor Šilić još ranije je potvrdio da je Mamić prijatelj kluba, da je predložio Sedloskog za trenera i da je rado viđen gost na klupskim utakmicama.

Sve više od toga u nadležnosti je klupske uprave, koja je iznimno zadovoljna radom Sedloskog i njegovih suradnika i uvjerena je da Široki Brijeg može bolje od sadašnjeg četvrtog mjesta na tablici Premier lige Bosne i Hercegovine.

Miljenko Karačić / Sportske Novosti