Zdravko Mamić, savjetnik Nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba, u ekskluzivnoj izjavi za „Dnevni avaz“ demantirao je natpise da će naredne godine preuzeti NK Široki Brijeg, ali ne i daljnju suradnju, kao ni dovođenje pojačnja u taj klub.

U prvoj izjavi za jedan medij nakon informacije koja je proteklih dana odjeknula kao bomba Mamić je rekao da se na tisuće poziva iz BiH i Hrvatske jedino javio novinaru “Avaza” da kaže istinu.

– Sine moj, ovo je jedina istina, od moga angažmana u Širokom Brijegu nema ništa. Niti u Širokom niti ili bilo kojem drugom klubu u BiH. Ja imam puno prijatelja i dnevno sam u komunikaciji sa svima u BiH i Hrvatskoj, ali ja trenutno živim za dokazivanje svoje nevinosti i uživam u vrhuncu onoga što sam napravio – rekao nam je Mamić.

A, kako kaže, taj vrhunac njegovog rada i truda je da je „Hrvatska završila kao druga na svijetu i Luka Modrić je proglašen za najboljeg igrača na svijetu“.

– Moj Dinamo piše povijest, dočekat će proljeće u Europskoj ligi, mlada reprezentacija Hrvatske se plasirala u Italiju, šta mi još treba! To je kruna moga rada i uživam u tome – rekao je Mamić.

Nadalje je kazao da možemo napisati da je posvećen svojoj obrani i dokazivanju nevinosti.

– Tako da od te priče i Širokog nema ništa. Ja sam još savjetnik u Dinamu i bit će tako sve dok me budu trebali – kaže Mamić za Dnevni Avaz.

OTKRIVAMO: Sviđalo se nekima ili ne, Zdravko Mamić od 2019. preuzima NK Široki Brijeg!

SirokiBrijeg.info