FOTO: Mili Marušić

Ove srijede u Širokon Brijegu održana je izborna Skupština Športskog saveza Grada Širokog Brijega za neredne četiri godine.

Na Skupštini je nazočilo 40 predstavnika športskih klubova, predstavnika osnovnih i srednjih škola i članova Skupštine koje je imenovalo Gradsko vijeće. Na početku se nazočnima obratio kraćim govorom Predrag Naletilić, pomoćnik gradonačelnika za gospodarstvo koji je pohvalio dosadašnji rad ekipe proteklog mandata, te zaželio uspješan rad novom vodstvu Športskog saveza Grada Širokog Brijega, koje će se kasnije odabrati.

Ivan Zeljko koji je uspješno odradio svoje četverogodišnje vodstvo, na početku svog govora u priteklom mandatu iznio je u kraćim crtama što se odradilo, a nakon toga usljedilo je imenovanje novih čelnika.

Za predsjednika Skupštine Športskog saveza izabran je Marko Ćavar, a za dopredsjednike Tihomir Miličević i Marinko Jelić.

Kada je krenula “borba” za izbor novoga predsjednika Športskog saveza Grada Širokog Brijega, krenula je i priča koja je neke nazočne ostavila bez teksta jer se za riječ javila predsjednica HCK Široki Nikolina Čolak, koja je iznijela puno nekih zanimljivosti i propusta koji su se odvijali zadnje vrijeme u Športskom savezu Grada Širokog Brijega (što ćete moći poslušati u ponuđenom video prilogu).

Nakon toga uslijedilo je glasovanje za novog predsjednika gdje je s jedne strane bila Nikolina Čolak, a s druge dosadašnji predsjednik Ivan Zeljko koji je jednoglasno dobio na kraju potporu za naredno razdoblje.

Članovi Upravnog odbora osim predsjednika Ivana Zeljke su: Dragan Soldo, Kristijan Crnjac, Toni Galić, Zoran Hrkać, Filip Lovrić i Viktor Ćorić. U Nadzorni odbor Športskog saveza jednoglasno su izabrani Josip Kožul, Zdenko Jelić i Ivan Soldo.

Novi članovi Športskog saveza su: Taekwondo klub „Poskok-Kočerin“ i Sportska udruga Herceg Sport.

Tko je što obećavao, kako su neki znali dva tjedna unaprijed tko će biti športaši Širokog Brijega, pogledajte u video prilogu sa ove izborna Skupština Športskog saveza Grada Širokog Brijega.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info