Široki Brijeg je nakon rezultatskog preokreta poražen u Bijeljini. U prvom poluvremenu nije bilo većih uzbuđenja sve do same završnice kada su viđena dva zgoditka. Prvo je Široki poveo golom Eliomara koji je dobro šutirao i iznenadio Lučića. Međutim, Radnik je vrlo brzo došao do poravnanja nakon kontre u kojoj je Martinović dugom loptom uposlio Pecu, a ovaj svladao Bilobrka.

U nastavku se igralo obostrano otvorenije, s većim brojem prigoda. Eliomar je već u prvih deset minuta nastavka mogao donijeti novu prednost Širokom, no ostalo je 1:1. Radnik je, pak, zaprijetio preko Mekića. I, onda, odluka u 65. minuti. Glišić je asistirao Hadžiću za 2:1.

Najbliže izjednačenju „Plavo-bijeli“ su bili u 68. minuti kada je nakon udarca iz kuta Matić bio najviši u skoku, ali je sreža bila saveznik domaćih. Do kraja je Široki još pokušavao, nastojao doći barem do boda, međutim rezultat se više nije mijenjao, Radnik je osvojio sva tri boda.

STRIJELCI: 0-1 Eliomar (40), 1-1 Peco (42), 2-1 Hadžić (65).

CRVENI KARTON: Matić (88).

RADNIK: Lučić, Radović, Martinović, Đelmić, Vasić, Popara, Peco, Hadžić, Đurić, Aleksić, Isić. Trener: Žižović.

ŠIROKI: Bilobrk, Kožul (58. Vukoja), Matić, Eliomar, Marić, Ćorluka, Jurić (67. Popović), Kovačić, Perković, Bagarić, Marković. Trener: Sedloski.

NK Široki Brijeg