Nogometne ekipe MZ Desna Obala i MZ Jare u prvom susretu večeri pružile su tvrdu, atraktivnu utakmicu i rezultatsku neizvjesnost do posljednjeg trenutka susreta, u kojoj je tri boda ipak upisala momčad Desne Obale. U utakmici koja nije obilovala golovima Desnu je Obalu u vodstvo doveo Antonio Kolobarić u 15. minuti.

Jare su uspjele uzvratiti tek sredinom drugog poluvremena, pogotkom Ivana Buhača u 29. minuti, ali slavlje i nada u pobjedu nije dugo potrajalo, budući da je Miro Perko već dvije minute kasnije zabio za 2:1, što je bio i konačni rezultat susreta.

Drugi susret večeri igrale su MZ Ljuti Dolac i MZ Trn, a utakmica je od samog početka krenula u korist nogometaša Trna, koji su već do 8. minute utakmice poveli 0:3 golovima Antonia Kraljevića, Josipa Stojanovića i Joze Šuška.

Ljuti Dolac obnovio je nadu u preokret u 21. minuti, kada je vodstvo Trna smanjio Tomislav Mustapić. Ipak, nije bilo snage za veći podvig pa su Ljutodočani završili s još dva gola u mreži Antonia Kraljevića i Ante Pavkovića.

MZ Lijeva Obala i MZ Čerigaj igrale su sličan dvoboj kao i Desna Obala, upisavši tri boda i rezultat 2:1. Pobjedničku momčad u vodstvo je u 9. minuti doveo Filip Mandić, koji je povisio i na 2:0 u 23. minuti.

Čerigaj je uspio zaprijetiti i zabio tek potkraj 2. poluvremena, u 38. minuti zgoditkom Denisa Muse, ali su daljnji pokušaji ostali na tome.

U srijedu i četvrtak neće biti utakmica MNL MZ Široki Brijeg zbog utakmica polufinala Svjetskog prvenstva i europskog dvoboja NK Široki Brijeg. Utakmice koje su trebale biti igrane u srijedu odgođene su za petak.

Rezultati večeri:

MZ Desna Obala – MZ Jare 2:1
MZ Ljuti Dolac – MZ Trn 1:5
MZ Lijeva Obala – MZ Čerigaj 2:1

Raspored za petak (13. 7. 2018.):

20:00 TURČINOVIĆI – CIG. GRADAC
21:00 KNEŠPOLJE – CRNE LOKVE
22:00 DOBRKOVIĆI – UZARIĆI

Jabuka.tv