Pozivaju se članovi URB HVO-a Grada Široki Brijeg na izvanrednu skupštinu udruge koja će se održati dana 25.10.2018 godine u kinu Borak u Širokom Brijegu s početkom u 19,00 sati.

Za dnevni red su predviđene slijedeće točke:

1.Izvješće o poduzetim aktivnostima udruge u proteklom periodu,

2.Preuzimanje ratnog puta i ostale potrebite dokumentacije članova udruge, poradi izrade jedinstvenog registra članova udruge i ostvarivanja prava na braniteljski dodatak u ŽZH,

3.Ostalo i pitanja članova rukovodstvu udruge,

Na skupštinu udruge će biti pozvani ratni zapovjednici članova udruge, kao i članovi URB HVO-a ŽZH iz cijele ŽZH koji poštuju statut URB HVO-a ŽZH, a žele biti sudionici izrade jedinstvenog registra Branitelja ŽZH, a samim time ostvarivanja prava na braniteljski dodatak u ŽZH.

Ovaj poziv će biti objavljen u svim važnijim javnim medijima, kao što će se ovaj put pozivi slati na osobne kućne adrese članova udruge.

VAŽNA NAPOMENA: Svi članovi koji se ne odazovu na ovu izvanrednu skupštinu sukladno statutu udruge a ne opravdaju svoj izostanak biti će brisani iz članstva udruge jer će se smatrati kako nosu zainteresirani za ostvarivanje svojih zakonskih i stečenih prava Branitelja.

URB HVO-a Grada Širokog Brijega