Otvoren je poziv na filmske radionice koje se održavaju u sklopu Mediteran Film Festivala koji će se ove godine održati od 22. do 25. kolovoza u Širokom Brijegu.

Radionice će pružiti znanja o osnovama filmskog stvaralaštva koje će svim zainteresiranim biti potrebne kako bi se pridružili filmskoj Školi MFF-a, a trajati će 12 dana, priopćili su organizatori.

Lokalni studenti i studenti iz Sjedinjenih Američkih Država za vrijeme radionice prave pitch, snimaju, montiraju, te imaju premijeru filma na otvaranju MFF-a.

Voditelji MFF School radionice su Lucy Eagleson, voditeljica programa u “Outside The Lens”, Luke Grigg, dokumentaristički snimatelj, Hilary Morefield, koordinatorica programa u “Outside The Lens”, Hrvoje Bazina, direktor fotografije, uz dodatnu pomoć ekipe iz širokobriješke producentske kuće ‘Kadar’ te Olivie Smith, stažista u ‘ Rough Cut Production’.

Prijave na radionice treba poslati najkasnije do 5. kolovoza, a za više informacija svi zainteresirani mogu posjetiti službenu stranicu Mediteran Film Festivala.

SirokiBrijeg.info