U srijedu se u Taekwondo klubu Široki Brijeg održalo polaganje za učeničke pojaseve. Ovog puta su za polaganje sve uvjete ispunili 3 kandidata, koji su uspješno položili za viši zeleni pojas.

Novi pojas stekli su: Luka Zeljko, Mateo Zeljko i Tvrtko Jelić.

Sva trojica su pokazala zavidno znanje iz cijelog ispitnog gradiva, a to su: stavovi, ručne tehnike, nožne tehnike, nožne tehnike u skoku i priskoku, borba na 1 i 3 koraka, i forme.

U Taekwondo klubu Široki Brijeg se treninzi polako privode kraju za 1. dio sezone, a nakon ljetne pauze treninzi se nastavljaju početkom 9. mjeseca, kada će biti i upis novih članova.

„Naša tri kandidata su se zaista odlično pripremili za ovo polaganje. Kako pojasevi odmiču tako je i ispitno gradivo teže, što zahtjeva redovan dolazak na trening i ozbiljan pristup radu. Već ima zainteresiranih novih članova, no budući da treninge privodimo kraju, nove članove ćemo upisati početkom 9. mjeseca. Kao i uvijek, prvi mjesec treninga za nove članove je besplatan, a svi novi članovi će na poklon dobiti i klupsku majicu.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

SirokiBrijeg.info