Predsjednica i trenerica HCK Široki Nikolina Čolak, na izbornoj Skupštini Športskog saveza Grada Širokog Brijega iznijela je puno nekih zanimljivosti i propusta koji su se odvijali zadnje vrijeme u Športskom savezu Grada Širokog Brijega.

Mnogi nazočni predstavnici športskih klubova, predstavnici osnovnih i srednjih škola i članova Skupštine koji su nazočili izboru novog vodstva “ko bubice” su bile kada se Nikolina digla sa stolice i počela u “lice” pojedincima iznositi neke propuste i mućke, gdje su se neki doslovno crvenili od srama jar su bili prozvani.

Jedina osoba koja se stala na stranu Nikoline Čolak i tražila da ju se ne ignorira, nego da kaže što ima reći, bio je košarkaški stručnjak i trener HKK Široki Romeo Bilinovac, što ste sve mogli vidjeti u video prilogu portala SirokiBrijeg.info.

No međutim to nije bilo sve što je imala za kazati. Preko svoje službene Facebook stranice tijekom jučerašnjeg dana odlučila je još nešto javnosti poručiti što će malo tko kazati izravno, a usput se ubrušila i na neke medije koji su samo prenijeli tekst koji je stigao iz gradske uprave.

“Ja se ispričavam, znam da Vas puno čeka moj status jer ja samo ovdje javno iznesem stvari i stojim iza toga za razliku od pojedinih ljudi, ali imala sam nastup, a i iskreno čekala sam video od Milog jer portale naše ne čitam kad su nepravde u pitanju jer zna se dobro na koji način i pod čijom direktivom se piše. Hvala svima na porukama podrške i uslikanim naslovima portala. Naravno nitko ne prati skupštinu saveza jer zna se da to nema veze sa skupštinom već odavno, a danas na račun mog imena je glavna tema u Širokom. Ništa novo. Očito se ljudi u savezu vode onom i loša reklama je reklama.

Ja se iskreno nisam planirala kandidirati za predsjednika niti me ta funkcija zanima. Da sam koji čudom i izabrana odstupila bih odmah, već danas kad su birane sve uloge u savezu donijeli na gotovo sva imena uz pitanje ima li itko išta protiv i tko je za svi klimači glavom digli ruke da se slažu čak ni jedan suzdržan ni protiv nije bio, čak sam i ja probala dizat ruku kao i oni jer mi se učinilo kao neka dobra vježba za biceps. A da ne napominjem da ovi izabrani nisu koliko ja znam ni bili na skupštini, a kamoli da koji od njih ima veze sa sportom. Kad je došao red na predsjednika saveza ja digla ruku da dođem do riječi jer prvi dio skupštine se naslušah hvalospjeva čudo jedno, ah hvalite me usta moja kad neće tuđa. Svi me u čudu pogledaše koda sam im otela nešto, ubila nekoga, muk nastao u gradskoj vijećnici. A onda kad sam napokon progovorila svi šute, nitko ne mrda izgledalo je kao da čekaju naredbu da opet svi isto dignu ruke, čak su i digli ruke i prije nego sam se predstavila.

Niti je bilo kandidatura za predsjednika i za ostalo vodstvo, niti predstavljanja programa, ma apsolutno ništa. Rekoh sebi jeli moguće ovo, a čim je završila skupština komentiranje na sva zvona. Nećete vjerovati neki su se čak šaputali pa i govorili u bradu, al nisu imali hrabrosti da se dignu. Pa reko jeli moguće da jedno dijete (ja sam za sve one tamo em jedino žensko em najmlađa ) ima više hrabrosti od svih Vas?

Čak sam pred svima rekla da neću šutiti ko svi ostali ni to ih nije potaklo pa makar da ih je isprovociralo. Jedno veliko ništa! Mene osobno sramota njihove sramote. Ja sam upitala za termine rukometnog kluba to čak ni oni sami nisu upitali. A taekwondo je svojom šutnjom na moju prozivku sve rekao, nisu imali argumenta da mi se obrate.

Samo žalim što sam zaboravila reći da je laž da sportski savez nema veze sa terminima u dvorani jer upravo taj isti sportski savez je prije 5 godina poslao dopis mom klubu da moramo napustiti GRADSKU sportsku dvoranu kako bi oni otvorili privatni fitness. Naravno nitko nam vjerovao nije, a sad svi šute jer je isti otvoren i čujem dobro radi u GRADSKOJ dvorani koja je prvenstveno namijenjena sportskim klubovima.

Žao mi je samo što ovdje na snimku nema gdje sam pitala predsjednika dali ja lažem, a on kaže nisam. Vjerojatno mu izletjelo. Eto dragi moj narode toliko od mene za sada, do idućeg političkog skupa pod krinkom sporta nek ste mi živi i zdravi” završava svoje obraćanje javnosti Nikolina Čolak.

SirokiBrijeg.info