FOTO: Mili Marušić

Kada netko posao odradi, zaslužio je da ga se i pohvali!

Organizatori Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega su svoj posao na terenu Prve osnovne škole u Klancu odradili. Iako na početku samog turnira nije bilo nešto pretjerano publike, kasnije što su se igre više “zahuktavale” i privodile završnici, navijači su počeli sve više tribine popunjavati.

Naravno, osim što se igrao nogomet tu se jelo, pilo. Otpada je bilo kao i svugdje nakon ovakvih događaja kojeg su svakodnevno uklanjali kako bi sve bilo čisto za sutrašnji dan. Ali glavna i polufinalna večer prije odlaska na Pecaru je bila više nego dobro popunjena, a tako i posla više za organizatore i okolne ugostiteljske objekte.

Iako smo često skloni baciti kritiku, ovog puta nemamo pretjerano zamjerke za odrađen posao dan nakon jer zadnja utakmica je bila odigrana u petak, a već sutradan u subotu na i oko igrališta Prve osnovne škole u Klancu sve je bilo počišćeno i našim školarcima je ostavljeno čisto igralište koje će zasigurno već naredne godine biti popunjeno možda novim tribinama i još nekim drugim dodatnim sadržajima jer od iduće godine sve utakmice uključujući i finalnu, igrati će se na ovom igralištu. Tako da ćemo posljednju utakmicu Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega između ovogodišnjih finalista Desne Obale i Jara gledati na Pecari u petak 17. kolovoza 2018. godine.

Kao što već znate, bilo je malih problema oko datuma zbog europskog dvoboja Zrinjskog i višestrukog uzastopnog prvaka Bugarske, Ludogorets iz Razgrada koji se igra 16. kolovoza na Pecari jer ekipa iz Mostara nema adekvatan stadion za to natjecanje. a već 19. kolovoza na Pecari Široki Brijeg u 6. kolu PL BiH dočekuje Slobodu.

I na kraju je ipak odlučeno:

MZ Desna Obala i MZ Jare u petak 17. kolovoza na stadionu Pecara s početkom u 18:30 sati odigrati će finalni dvoboj koji će odlučiti i pobjednika koji će predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine čiji je domaćin Grad Mostar.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info