Hrvatska stranka prava apelira na aktualne hrvatske vlastodršce da prestanu sa svojim predatorskim projektom: uništenjem cjelokupnog hrvatskog bića u BiH, pa tako i hrvatskog vojnika domoljuba u strukturama Oružanih snaga BiH.

Hrvatske obrambene snage (HOS) kao i svi hrvatski domoljubi svoje živote utkali su u Oružane snage BiH, a sada se perfidnim, stranačkim nepotizmom ‘stožernika’ Hrvati iskorjenjuju i iz jednog od najvažnijeg dijela državotvornosti.

Stranački nepotizam obuzeo je sve sfere hrvatskog čovjeka, podobnost je preuzela primat sposobnosti, djeci poginulih branitelja, a stranačka iskaznica postala je sigurna ulaznica i za pripadnost Oružanim snagama BiH.

Hrvatska stranka prava pita: Tko će braniti našu BiH? Stranački namještenici, instant generali, sinovi dezertera ili istinski domoljubi? Odgovor znate!

Mirnodopsko iskorjenjivanje Hrvata nastavlja se sijanjem sjemena razdora, duboko ga razjedinjavajući nepravdom i vlastohlepljem, potpirivajući mržnju i jal u vlastitom narodu, a nebrigom za hrvatskog čovjeka i u OS BiH zauvijek se otvara put odlasku iz domovine.

Danas najjača politička stranka sa prefiksom ‘hrvatska’ ima najviše pozicija u vlasti, najviše zastupnika i izaslanika, najviše ministara, namještenika, javna poduzeća pod svojim nadzorom…Takva autokratska vladavina rezultirala je rekordnim iseljavanjem Hrvata, nacionalnom izgubljenošću i potpunim demografskim urušavanjem.

Šutnja na razaranje Hrvata u BiH je zaglušujuća. Šutnja o hrvatskoj opstojnosti u mračnoj političkoj vladavini vulgarno-interesne skupine umjesto borbe za opće hrvatsko dobro. Umjesto Naroda, stranačko-privatni interesi danas su postali put i cilj hrvatske politike.

Hrvatska stranka prava neće šutjeti!

Za razliku od njih, Hrvatskoj stranci prava Bog i Hrvati uvijek su bili na prvom mjestu.

Hrvatska stranka prava (HSP)