FOTO: Mili Marušić

Utakmice druge večeri Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega odigrane su u utorak na igralištu Osnovne škole u Klancu, a mjesne zajednice Kočerina i Jara potvrdile su status favorita, dok je MZ Provo-Dobrič-Grabova Draga u tvrdoj utakmici ipak nadigrala MZ Privalj.

MZ Kočerin je u prvoj utakmici večeri bez primljenog pogotka izborio tri boda protiv Buhova. Kočerin je poveo već u 7. minuti pogotkom Ivana Sesara, a pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvom poluvremenu, nakon što su zabili i Jure Kvesić u 16. i Ivan Kvesić minutu kasnije.

U drugom poluvremenu na listu strijelaca upisali su se i Toni Banožić i Marko Kvesić, postavivši konačnih 5:0.

Drugi susret večeri bio je tvrđi ogled podjednakih ekipa MZ Provo-Dobrič-Grabova Draga i Privalj, koji je završio 3:2. Za pobjedu MZ Provo-Dobrič-Grabova Draga zabili su Ante Marić, Josip Bošnjak i Luka Marić, dok je oba pogotka za Privalj zabio Miro Vukoja.

U završnom susretu ekipa MZ Jare uvjerljivo je nadigrala MZ Crne Lokve, ostvarivši pobjedu sa šest zabijenih i jednim primljenim pogotkom. U 11. minuti Jare su povele golom Mile Zelenike, Crne Lokve izjednačile su već za minutu zgoditkom Mile Galića, ali su Perica Gilja dvama golovima te Ivan Buhač, Josip Anić i Danijel Bevanda postavili konačnih 6:1.

VIŠE FOTOGRAFIJA na službenoj Facebok stranici portala SirokiBrijeg.info:

FOTO: Mili Marušić

Posted by SirokiBrijeg.info on Wednesday, 4 July 2018

Rezultati druge večeri:

MZ Kočerin – MZ Buhovo 5:0
MZ Provo-Dobrič-Grabova Draga – MZ Privalj 3:2
MZ Jare – MZ Crne Lokve 6:1

Raspored treće večeri (srijeda, 4. srpnja):

20:00 TRN – UZARIĆI
21:00 IZBIČNO – CRNAČ
21:00 MOKRO – ČERIGAJ

Jabuka.tv