Nogometaši Biograca upisali su i drugi poraz u dvoboju s Turčinovićima, a Lijeva Obala na najbolji je mogući način započela nastup na Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2018. U posljednjoj utakmici večeri ekipa Knešpolja slavila je nad Dužicama bez primljenog pogotka.

Prve su na teren Prve osnovne škole u Klancu izašle ekipe MZ Dobrič-Provo-Grabova Draga i MZ Lijeva Obala, a Lijeva Obala slavila je s uvjerljivih 1:6. Pobjednici su poveli već u 6. minuti golom Pere Ševe. U ranoj fazi utakmice nogometaši suparničke ekipe uspjeli su se vratiti u 10. minuti susreta golom Luke Marića, ali sve nakon toga bilo je u znaku dominacije nogometaša MZ Lijeva Obala. Do kraja susreta za pobjedničku ekipu po dva gola zabili su Marin Sesar i kapetan momčadi David Zovko, a pridružio im se i Ivan Bondža.

Drugu utakmicu igrale su MZ Biograci i MZ Turčinovići, a ekipa Biograca je nakon teškog poraza od MZ Rasno upisala i novi negativan rezultat.

Biograci su rezultatski bolje otvorili susret povevši u 6. minuti susreta golom Roberta Ćuže, ali već do 14. minute dva gola u njihovu mrežu pospremio je Stanko Češkić. U 20. minuti susreta izjednačio je Marko Miličević, a na samom početku drugog poluvremena rezultat je preokrenuo kapetan momčadi Bože Marušić. Ipak, do kraja susreta zabijali su samo nogometaši Turčinovića. Prvo je za izjednačenje zabio Ante Bubalo u 23. minuti, u 26. drugi gol zabio je Stanko Češkić, a konačnih 3:5 postavio je Drago Bubalo u 37. minuti.

Posljednji susret večeri odigran je između ekipa MZ Dužice i MZ Knešpolje. Dužice ni u drugoj utakmici na ovom turniru nisu uspjele doći do pobjede te ostaju s jednim bodom iz remija protiv Desne Obale.

Knešpolje je pitanje pobjednika riješilo već u prvom poluvremenu, u kojemu su pala sva tri pogotka. Prvi je zabio Jure Glavina u 8. minuti, na 0:2 povisio je Pero Barbarić u 12., a konačnih 0:3 postavio je Stipe Ćorić u 16. minuti susreta.

Preko vikenda se ne igraju utakmice MNL MZ Grada Širokog Brijega – Ožujsko 2018.

Rezultati pete večeri:

MZ Dobrič-Provo-Grabova Draga – MZ Lijeva Obala 1:6
MZ Biograci – MZ Turčinovići 3:5
MZ Dužice – MZ Knešpolje 0:3

Jabuka.tv