U petak su na igralištu Osnovne škole u Tihaljini odigrani polufinalni susreti malonogometnog turnira “Sv. Ilija” Tihaljina 2018.

U prvoj polufinalnoj utakmici juniora sastale su se ekipe Sekundarno ljepilo i Roralti te je ekipa Roralti nakon izvođenja šesteraca pobijedila ukupnim rezultatom 6:5.

U drugom susretu juniora sastali su se Autsajderi i Kelme, nakon zaostatka od 2:0 ekipa Autsajdera je uspjela preokrenuti rezultat te proći u finale rezultatom 3:2.

U prvom polufinalnom susretu seniora sastale su se ekipe Kavana AB Drinovci i Grill Rade Grude te je bez većih poteškoća slavila ekipa Grill Rade Grude rezultatom 5:1. Strijelci za pobjedničku momčad su Blago Gašpar, Ivan Mandurić te Ante Grbešić sa 3 pogotka, dok je za Kavanu AB Drinovce strijelac bio Toni Tomas.

U drugom polufinalu seniora slijedila je nogometna senzacija između ekipa Mina Grude i Jimmy Woo Franck. U jako neizvjesnoj i napetoj utakmici pobjedu je odnijela ekipa Jimmy Woo Franck rezultatom 2:1. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Saša Babić i Ante Ćorluka dok je za Minu Grude zabio Ante Sršen.

U nedjelju, 8. srpnja na rasporedu je finalna večer. U 20 sati na rasporedu je revijalna utakmica između veterana Tihaljine i veterana Gruda. Finalna utakmica juniora je u 20:45 asastaju se Roralti i Autsajderi, u utakmici za treće mjesto seniora u 21:15 sastaju se Kavana AB Drinovci te Mina Grude, dok će u velikom finalu u 22 sata snage odmjeriti ekipe Grill Rade Grude i Jimmy Woo Franck, izvjestio je Grude-online.info.

Veliko Finale i borba za 3. mjesto

Raspored Utakmica :

20:00 – Revijalna Utakmica Veterani Tihaljina – Veterani Grude

20:45 Finale Juniora

Autsajderi – Rorolati

21:15 Utakmica za 3. Mjesto

Mina Grude – Drinovci Kavana AB

22:00 Veliko Finale !!!

Jimmy Woo Franck – Gril Rade Grude

Nakon finalne utakmice slijedi svecana dodjela nagrada i priznanja.

A do kasnih sati sve goste i uzvanike zabavaljat ce Dj. LEO

Pozivamo Sve Ljude da dodju i Uzivaju u zavrsnoj veceri 1. Malonogometnog Turnira Sv. ILIJA 2018!