Sva trojica imaju veše nego dobre uspijehe iza sebe, a ne sumnjamo kako će ih imati još više u nastavku, jer oni su ipak dečki iz Širokog Brijega!

Iako slika govori kako se svjetski poznati karatisti braća Anđelo i Ivan Kvesić sa nogometašem Širokog Brijega Domagojem Marušićem negdje tamo u tropskim krajevima zabavljaju na nekom od luksuznih bazena, to je samo jedno obično lagano opuštanje pred ono što ih čeka na sportskim terenima u narednim danima.

Mali gradić Tarragona koji broji nešto sitno stanovništva, samo 100.000 više od Širokog Brijega. Ovih je dana mjesto održavanja Mediteranskih igara od 22. lipnja 2018. – 1. srpnja 2018.

Naravno, na njima nastupaju ova trojica naših vrhunskih sportaša, koji će se natjecati u svojim sportovima. Anđelo i Ivan Kvesić u kareteu, a Domagoj Marušić s nogometnom ekipom BiH u nedjelju igra protiv Španjolaca, dok je utorak duel s Alžirom.

Svoj trojici, kao i svim sportašima iz BiH i Hrvatske koji se nalaze na ovim 18. Mediteranskim igrama Tarragona 2018., želimo odlične nastupe i naravno puno uspjeha!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info