FOTOMONTAŽA: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG – Krećemo sa novom rubrikom na portalu SirokiBrijeg.info nazvali smo je simbolično “RAZOTKRIVANJE” kako bi otvorenim pitanjima prema našim sugovornicima pokušali razotkriti neke nedoumice s kojima se naši sugrađani susreću, a tako i mi kao medij.

Ne sumnjamo kako će biti i nekih koji neće imati “muda” odgovoriti na postavljena pitanja, a gdje ćemo i vas čitatelje uključiti sa pozivom da nam dostavite pitanja koja bi preko nas željeli postaviti “odabranom” sljedećem sugovorniku.

Na našem prvom “Razotkrivanju” našao se direktor JKP “Čistoća” Široki Brijeg Zoran Slišković koji je zadnjih dana nabavkom malog vešenamjenskog komunalnog vozila, a koje je plaćeno 285.000 KM plijenio pozornost utrošenom cifrom u jedan ovakav “stroj” koji bi trebao uskoro se vidjeti na ulicama širokog Brijega.

Neka od pitanja su bila:

Da li je doista bilo potrebno dati toliki novac za to vozilo?

Da li se taj novac mogao utrošiti u modernizaciju postojećeg voznog parka, opremanje sjedišta firme, ljudstva….?

Postoji li na području BiH servis za to vozilo?

Kolika je doista cijena vozila?

Da li je postojao Javni natječaj za nabavku vozila?

Hoće li se vozilo iznajmljivati za druge neke namjene?

Da li je vozilo registrirano?

Ima li vozilo garanciju?

Jedino što možemo kazati kako će se vozilo već od idućeg tjedna moći vidjeti na ulicama Širokog Brijega, a gdje je ono trenutno “sakriveno” tu vam lokaciju točnu trenutno otkriti ne možemo, a jedino što možemo kazati da je ono na sigurnom imanju poznatog širokobriježanina Mirka Rotima – Mirkeca.

U nastavku vam donosimo prvi audio intervju “RAZOTKRIVANJE” o malom vozilu koje je zaokupilo građane Širokog Brijega.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info